NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyereményjáték

 

Karácsonyi Promóció leírása - SZABÁLYZAT

Cégünk több, mint tizenötéves fennállása óta mindig arra törekedett, hogy megbecsülje ügyfeleit. Az eddigi évek során és tavaly karácsonykor is rengetegen választottak minket a karácsonyi ajándékok elkészítéséhez. Ezért idén úgy döntöttünk, valami igazán értékes ajándékkal szeretnénk meghálálni ezt a belénk vetett bizalmat. Mert adni jó, és mi amellett, hogy szeretünk adni, mindig törekszünk a magas minőséget képviselni, és szeretjük látni a boldog, elégedett ügyfeleink arcát. Mindezt remekül mutatja, hogy sokan már cégünk megalapulása óta oszlopos tagjai megrendelőinek és boldogan konstatáljuk, hogy ez a létszám évről évre gyarapszik. Köszönjük szépen Önöknek, Nektek!

A probócióban részt vesznek:

A promóció időtartamában legalább bruttó 6.000 Ft (azaz hatezer forint) értékben webáruházunkban vásárlók. A fenti összeg több vásárlásából és
több termékből is összeadódhat. Amennyiben több vásárlásból szeretné a 6.000 Ft értéket elérni, úgy kérjük minden esetben azonos felhasználói profiról történjen a vásárlás. A szállítási költség nem számít bele a 6.000 Ft értékű vásárlási összegbe. A vásárlási érték duplázásával az esélyek is duplázódnak. (példa: Ön 13.000 Ft értékben vásárol, akkor a neve kétszer kerül 
bele a sorsolásba.) Ahányszor 6.000 Ft-ért vásárol, annyiszor kerül be a neve a sorsolásba.

A játék szervezője:

Adamas-Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 20573083-2-13, Székhely: 2083 Solymár, Terstyánszky út 14.

A promóció résztvevői:

Minden 18. életévét betöltött természetes magánszemély, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A promócióban nem vehetnek részt:

A szervezők és közeli hozzátartozóik.

A promóció időtartama:

2018. december 1. – 2018. december 20. 

A nyeremény:

1db Sony MDR-ZX110 vezetékes fejhallgató, 1db Sony SRS-XB21 hordozható hangszóró

A sorsolás lefolytatása:

A nyertes nevének kisorsolását számítógépes sorsolóprogram segítségével végezzük.

A sorsolás időpontja:

2018. december 21. péntek, 10:00 óra.

A nyertes értesítése:

A promóció nyertesét facebook oldalunkon tesszük közzé, továbbá a vásárláskor megadott e-mail címén értesítjük a sorsolást követően.

A nyeremény átvétele:

Elsősorban személyesen, melynek feltétele a személyazonosság igazolása. Amennyiben a személyes átvétel nem lehetséges, úgy futárszolgálattal is kiküldhető a nyeremény. Házhozszállítás esetén nem tudunk felelősséget vállalni a szállítást éríntő problémák felmerülésében. (téves cím megadása, nem a címzett veszi át a nyereményt, stb.) Ebben az esetben a futárszolgálat szállítási feltételei a mérvadóak.
Technológia problémák: Nem vállaljuk a felelősséget, amennyiben a nyertes kiértesítése sikertelen, a rosszul megadott e-mail cím/telefonszám miatt, vagy az internet illetve telefon szolgáltató kapcsolat miatt.
Tartalék nyertes: A sorsolás alkalmával kihúzásra kerül egy tartalék nyertes is, akit csak abban az esetben értesítünk, ha a nyereményjáték elsődleges nyertesével nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a sorsolástól számított 10 napon belül, és így meghiúsul a nyeremény átadása. A tartalék nyertest szintén a megadott e-mail címén és telefonszámán keressük a sorsolást követő 10. nap eltelte után.

Amennyiben a tartaléknyertes sem érhető el a sorsolást követő 20. napig, úgy a játékot újraindítjuk, a nyereményt pedig az új játék keretein belül fogjuk kisorsolni.
Adatvédelem: A webshopos vásárlás alkalmával, a vásárló elfogadja adatkezelési szabályzatunkat, erről külön rendelkező rész jelen szabályzatban nincs.

A Játékosok részvételükkel kifejezetten elfogadják a játékszabály minden rendelkezését.

A játék szervezője fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a szabályzatot módosíthassa.
A nyeremény utáni nyereményadót a Szervező fizeti. A nyertest semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli.

A fenti promóciót csak és kizárólag az Adamas-Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
szervezi és felügyeli, a Facebook-nak, Sony-nak sem mint támogató, sem mint szervező nincs köze.

A promóciós nyeremény átadásának helyszíne:

2083 Solymár, Terstyánszky út 14.