Mozgó reklámfelület

Önnek van a birtokában olyan jármű (céges autó),  amely nem hordozza cége reklámját?

Akkor olyan lehetősége van, melyet mindenképp érdemes kihasználni. Autóit nap-mint nap potenciális ügyfelei látják, csak nem tudják, hogy az ön cégét keresik. Itt az ideje, hogy segítse megtalálni nekik vállalkozását.

Az egyik legköltséghatékonyabb reklámfelület, mely az igényeihez és a ráfordítható összeghez igazítható.Talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető. Legyen szó szolidan megtervezett üzletkötői autóról, vagy teherautóról, kamionról, (kihasználva annak teljes felületét) mely rakományait szállítja épp.

A speciálisan autókra kifejlesztett fóliákból hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, melyek használhatóak fényezett felületekre, de akár ponyvákra, felépítményekre is. Az anyagok között megtalálhatóak a plotterel vágható és a nyomtatható anyagok is. És a technika fejlődése már nem szab gátat a két eljárás kombinálásának sem. Napjainkban már akár a vágható, akár a nyomtatható anyagok is elérték azt a minőséget, hogy az autó bármilyen felületére – sík, vagy komplikált íves, lépcsős – felragaszthatóak legyenek, és több éves tartósságot is produkáljanak.

Nagyon jó megoldás egy cégautó esetén a teljes, fóliával történő bevonás is, amely a reklámfelületen kívül az autó fényezését is megvédi, amely amikor eladásra kerül, a fólia eltávolítása után gyári fényezéssel adható el.