Ecool autódekor

Partnerünk egy újabb járművel bővítette népes flottáját. Ezúttal egy „kis” VW Caddy került az ECOOL családba.

Ahogyan ezt megelőzően, most is az ügyfél kérésére az új autó átvételekor már cégük jubileumi emblémájával ellátott, felmatricázott gépjármű fogadta az új tulajdonosát.

Ezúton köszönetet mondunk az Esztergomban működő Styevola és Fia Kft. Volkswagen Márkakereskedésnek, hogy náluk helyezhettük fel a kért matricákat.

A munka az ügyfél igényeinek megbeszélése után tervezéssel kezdődött, mely során pontosan azt láthatja a megrendelő egy látványterven, mint majd az autó átvételekor. Nézzetek meg pár képet a látványtervezésről:

Miután az elképzelésnek teljesen megfelel a kapott látványterv, kezdődik a gyártás. A matricákat solymári telephelyünkön készítettük 7 éves direkt színű fóliából plotter vágással. A gépi kivágást követően eltávolítottuk a felesleges részeket, majd összeillesztettük a két színt (fekete-arany) a logóban. Ezt követte az úgynevezett átvivő fólia felülragasztása, hogy ne darabokban kelljen betűnként felragasztani az emblémákat.

A dekoráció a kifogástalan felületű autó karosszériájának tisztításával, zsírtalanításával kezdődött Esztergomban. Ezt követően speciális felület előkészítő vegyszerrel is bevontuk a kívánt elemeket, majd kezdődhetett a dekoráció arculat szerinti felhelyezése. Kollégánk gyorsan „feldobta” a fő elemet, az ECOOL logót.

Először beállítjuk a ragasztandó matricát a kívánt helyre, majd a megfelelő pozícióban rögzítjük kiragasztással, vagy erős mágnesekkel. Részlegesen eltávolítjuk a hordozót az anyag hátuljáról, majd száraz ragasztással felsimítjuk az egyik oldalt, utána a másik oldalt. Végül eltávolítjuk az átvivő fóliát és az esetleges ajtórésekben elvágjuk és eldolgozzuk az anyagot. Majd sorra következtek az elérhetőségek, QR kód és egyéb elemek.

Készítettünk pár képet és videót a végeredményről:

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket. Ha tetszett térj vissza később is oldalunkra, bemutatunk további reklámhordozókat is…

Ha tetszett oszd meg másokkal is: