Esküvői meghívók a természetesség jegyében

Mikor életünk egyik legfontosabb mérföldkövéhez érünk, természetes, hogy azt szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Harmóniára törekszik a legtöbb pár.

Ahogy a divat minden területén hódol a natúr, letisztult, természetes forma és színvilág, úgy az esküvői meghívóknál is ezt a vonalat követi a trend. Aminek mi nagyon örülünk!
A kevesebb néha több – abszolút fénykorát éli!

A rusztikus stílus a maga egyszerűségével, gyönyörű eleganciát és egyediséget nyújt. Az esküvő hangulatát körülölelő minden apró részlet megjelenhet egy-egy egyedileg megtervezett meghívóban is.

Napjainkban a dekoratőrökkel együtt dolgozva azt tapasztaljuk, hogy a régies papír, a púder és hússzínű minta nagyon kedvelt lett. Emellett egyre jobban tör be a zöld és a föld színek, az abszolút természetesség jelenik meg. Ahogyan a meghívókon, úgy az ültetőkártyákon, ültetési rendeken, étel és itallapokon is ugyanazok a motívumok (grafikai elemek) jelenhetnek meg, azonos kreatív papírra nyomtatva.

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon.

Goethe

A meghívók a különleges textúrájú papíron hatnak igazán természetesnek.
Szinte csak a képzelet szabhat határt egy-egy ilyen egyedi csoda elkészítésénél.

A pauszpapír és natúr kötöző néhány évvel ezelőtt még egészen más területen használták fel, de mára szinte minden dekoráció, lakásdísz elemeként is megjelenik. A betűtípusokban a kalligrafikus írás a legjellemzőbb, mely kissé “régiesebbé” teszi az összhatást.

A borítékok formája, záródása, a papír hajtása, kisebb kiegészítő címkék, megkötők és egy kisebb csipke adják a meghívó egyediségét.

A legkedveltebb ma is a négyzet alakú, valamint a francia boríték fazon.

Otthon egy-egy szárított levendulát felhasználva, vagy egy kisebb csipkét felragasztva egészen biztos, hogy már maga a meghívó is emlékezetes lesz a meghívottak számára.

Ha elvesztél a lehetőségekben, vagy éppen semmi ötlet nem áll össze a fejedben, de szeretnél valami igazán egyedi és emlékezetbe vésődő meghívót átadni, akkor keress minket bizalommal. Segítünk az ötlettől a megvalósításig vezető úton eligazodni.

Adamas

Ha tetszett oszd meg másokkal is: