Ezt nem a gólya hozta!

Rengeteg ötletelés, inspirálódás, szövegírás, kutatás, éjszakákba nyúló fáradhatatlan munka (1-2 pálinka) eredményéből született meg büszkeségünk – az új weboldalunk.

Na jó nincs mèg haja, és a súlya sem éri el a 3000g-ot, de életképes, és szerintünk nagyon szerethető màr most is! 1-2 héttel koràbban útjára engedtük, hogy már a jelenlegi tartalmával is ki tudjon szolgálni titeket.

Amikor elhatároztuk, hogy belevágunk, mi sem gondoltuk, hogy mennyire összetett és precíz munkàt, kitartást igénylő területre eveztünk. Voltak pillanatok, mikor erősen kapszkodtunk az evezőlapátba, mert a nyílt víz hozott egy két nagyobb hullámot.

Ez most komoly? Ennyi termék? Ennyi szolgáltatás? Ugye ez csak vicc?! Ha lehagyok egy-kettőt lehet észre sem veszik!

De nem riasztott el minket sem kisebb sem nagyobb vihar! Adott volt a szaktudás, a technikai háttér és az eszközök is ahhoz, hogy megvalósítsuk elképzelésünket. A fejünkben hamar összeállt a kép, a stílus és felépítés is gyorsan elkészült…papírra leskiccelve, a gyerek megràgott grafitjával, Móricka rajz módjára!
Itt jött csak igazán a mélytengeri csata, néha egymással, néha a technikával, na de nem szokásunk megfutamodni! Éjjelente nem kevésszer álmodtunk roll upokkal, spirálozással, a molinó fogalom meghatározásával és a bélyegző szörnyekkel!

A legfontosabbnak azt tartottuk, hogy egy olyan oldalt készítsünk, ami 100%-osan nektek szól. Amiben minden informàció érthető és hasznos, de mégsem sok. Olyan végeredményt kèpzeltünk el, ahol ti élvezettel nézelődtök, lendületes, gördülékeny, könnyen kezelhető felületen olvashattok akár mobilon, táblagépen, vagy asztali gépen is. Égjen csak bele a ti fejetekbe is a szolgáltatás listánk, álmodjatok névjegyekkel és falmatricákkal, üldözzön álmotokban a nyomtatás boszorkánya és szórja ràtok tündérporàt a szórólapok tündére!

Szerettünk volna képet adni arról, amit képviselünk. Betekintést engedni a mi vilàgunkba, elvarázsolni és megmutatni, hogy a letisztult egyszerű elegancia, hogyan kel életre és ragad magavál titeket kedves olvasók.

De itt még nem állunk meg, éppen csak szusszanunk egyet és dolgozunk tovább, mert informàció van mèg bőven. Meg beépített titkosügynökeink, akik megosszàk velünk az észrevételeiket az oldallal kapcsolatban, így módunk van testreszabni, hogy méginkàbb olyan lehessen, ami a ti igényeitekhez leginkább igazodik.

Jelenleg minden fontos informàció, hasznos és szükséges tartalom felkerült a webes felületre. Igen még inkognitónkat is fel kellett fednünk, mert volt egy olyan “fülecske”, hogy csapatunk. Első körben egy mandínerrel kerültük volna el a fotónkkal való riogatásotokat, és fantomképeket akartunk kirakni, vagy valami jó kis csapatós szöveget, de végülis bevállalosok vagyunk, úgyhogy feltettük ezt is! Csodás képeink ott virítanak (nem is kicsiben), de azért toltunk rá 1-2 beauty effektet na meg egy fekete fehér filtert.
A részletes leírások átlátható és élvezhető szövegeit, képi anyagait készítjük még elő, videó gyártás zajlik a háttérben és sok kis apró finomhangolás.

Reméljük elnyeri tetszéseteket? Szívesen fogjàtok használni?!

Nézzètek, olvassátok, használjátok, terjesszétek!

Ha tetszett oszd meg másokkal is: