A névjegykártya alkalmazási területei

Folyton fejlődő korunkban egyre nagyobb teret hódít a digitális világ. Azonban bármennyire is digitalizálódik az életünk, még nem járt le a klasszikus névjegykártyák kora! A névjegykártya ma is a személyes üzleti kapcsolatfelvétel elengedhetetlen része, amely kinézetével, stílusával és tartalmával megalapozza az első benyomást. Széles papírválasztékunkkal, rugalmas méretkezeléssel – valamint igény szerint grafikai szolgáltatással is – segít Önnek, hogy olyan névjegykártyával mutatkozzon be partnereinek, amely megalapozza a sikeres együttműködést. Nálunk a készítés gyorsan, magas minőségben történik, hiszen az Ön névjegye a mi névjegyünk is!

Széleskörű termékválaszték

Nyomdánk a névjegykártya-nyomtatást digitális nyomdagéppel végzi, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, képzett kollegáink felügyelnek. A digitális technológiának köszönhetően a névjegykártya-nyomtatás kis és nagy példányszámban is egyaránt költséghatékonyan rendelhető. A készítés gyorsan és pontosan történik, miközben rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink nap mint nap felmerülő névjegykártya igényeihez, legyen szó akár standard vagy egyedi méretről, egy vagy két oldalas, illetve színes vagy fekete fehér nyomásról.

Névjegykártyáját még különlegesebbé tehetjük 3D-formalakk segítségével, teljes felületi lakkozással vagy fóliázással.

Rendelési, szállítási lehetőségek

A névjegykártya-rendelés nálunk gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható akár az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a névjegykártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.

Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti. További kérdéseivel keresse bizalommal szakértő kollégánkat:
Kohlhoffer István
Telefon: +36 30 644 1838
Email: info@adamas.hu

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is névjegykártyáit!

Elkészült névjegykártyáit átveheti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Leadott megrendelését ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat

Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Profi, grafikai stúdióval rendelkező ügyfeleink számára az anyagleadást a névjegykártya-készítés során is igyekszünk megkönnyíteni. Az anyagleadási útmutatónk segítségével még hatékonyabban és gyorsabban megy a névjegykártya nyomdai kivitelezése.

Természetesen akkor is szívesen elkészítjük a névjegykártyát, amennyiben egyáltalán nem rendelkezik saját grafikussal, illetve nyomdai ismeretekkel. Szakképzett, gyakorlott grafikusaink rendelkezésére állnak ügyfeleinknek, hogy a névjegykártya nyomdai előkészítése minél gyorsabb és professzionálisabb legyen. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, azt kérjük, hogy a rendelés folyamán jelezze számunkra.