LED fényforrással felszerelt világító tábla

Egy világító tábla egyszerre informatív, figyelemfelkeltő és dekorál. Márkák, vagy üzleti platformok számára nagyszerű marketing felület.

Árkalkuláció

LED-es fényforrással felszerelt világító dobozt 75 000 Ft/nm2 áron tudja megrendeli Stúdiónkban.

Az fenti árról bővebben érdeklődjön Kollégáinktól>>>
LED-es vékony profilú színterezett világító doboz

A ledes világító reklámtábla olyan korszerű technológiával készül,mely megengedi egy vékonyabb profil alkalmazását, a hagyományos neonos kivitellel szemben.

Egy üzlet, vagy vállalkozás bemutatásához az egyik legfeltűnőbb és leghatékonyabb vizuális kommunikációs eszköz.

KÉP>>KÉP##

Cége arculathoz illeszkedő egyedi világító reklámtábla készítés

A kivitelét illetően, rengeteg lehetőség közül választhatja ki a cég arculatának, megjelenítésének leginkább megfelelő megoldást. Lehet habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet. Gyors, precíz és minőségi munkát biztosítunk egészen a tervezéstől, a világító doboz elkészüléséig, esetleges kihelyezéséig.

4 indok, hogy miért a LED-es megoldást válassza

1. Tartósabb, mint a hagyományos neon megvilágítással készült fajták

A Led fényforrás az élettartamát tekintve sokkal hosszabb, mint a neon csöveké. Minimális karbantartás mellett, akár 142.000 üzemórát is képesek teljesíteni.

2. Erősebb a fénye

Több figyelmet vonzanak, sokkal távolabbról is láthatóak, ezért sok cég és üzletvezető választja a LED világító táblát a hagyományos reklámtáblákkal szemben.

3. Kevesebb elektromos áramot fogyaszt

A Led világító tábla akár 60%-al kevesebb áramot fogyaszt mint a neonos vagy izzós reklámtáblák, mely a környezetünk megóvását tekintve sem utolsó szempont.

4. A Led világító táblák költséghatékonyabbak

Egy ilyen kivitelű táblát hosszútávú befektetésként kell kezelni. Ugyan a kezdeti költségek magasabbnak tűnhetnek a többi reklámtáblához képest, de fenntartási költségük alacsonyabb és gazdaságos energiafelhasználás jellemzi.

További reklámeszközök:
Szórólap, Roll-Up, Cégtábla, Reklámtábla, Citylight, Molinó, Eladó molinó, One Way Vision, Plakát, Padlómatrica, Kirakat matrica, Mágnes matrica, Autódekor, 3D betű, Műanyag gravírtábla