Adatkezelés

Az Adamas-Stúdió Bt. továbbiakban, mint az Adamas Webáruház üzemeltetője, tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

Webáruházunk használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat az Adamas Webáruház üzemeltetője semmilyen körülmények között, harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
 Az Adamas Webáruház adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével járt el:Fogalmak és értelmezések:

Az Adamas Webáruház adatvédelmi elvei az alábbi, az 1992. évi LXIII. törvényben értelmezett alapvető fogalmak használatával készültek:

 
Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:
Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag az üzemeltető által elérhetőek, az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.
A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják. A vásárló adatait az Adamas-Stúdió Bt. dolgozói ezen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően szigorúan bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozó törvényi előírást.
A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például IP cím, bejelentkezési időpont, odalon töltött idő), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál.
 
Az érintettek jogai és érvényesítésük:
Az Adamas Webáruház regisztrált felhasználói személyes adataikról bármikor tájékoztatást kérhetnek, illetve adatainak módosítását / törlését kérhetik a faldekor@adamas.hu e-mail címen, vagy a 06 30 644 1838-as telefonszámon.
 


Kapcsolat, Jogorvoslat:

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a "Fiók" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint járhat el.